Dostępne w smakach: waniliowe, truskawkowe, malibu, orzechowe, czekoladowe
Dostępne w kilku wersjach kolorystycznych i smakach
Smaki: red velvet, tiramisu, bananowo-karmelowy, pavlova
Delikatna beza i mascarpone z owocami
Twarogowe, pyszne kule wypiekane na oleju
Czekoladowy i pistacjowy krem z czekoladowymi chrupkami
Dostępne na kg oraz na sztuki; tradycyjne z dużą ilością białego maki oraz bakalii
Krem kawowy alkoholowy w połączeniu z kruchymi ciasteczkami i słodką marmoladką
Biszkopty przesmarowane marmoladą z bitą śmietaną i truskawkową galaretką
Ciasta francuskie z tradycyjnym kremem karpatkowym na bazie masła
Połączenie trzech rodzajów czekolad: ciemniej, białej oraz deserowej w kruchym ciasteczku
Aromatyczne ciasteczka na bazie kruszonych migdałów i delikatną nutą cynamonu
Tradycyjne, aromatyczna kruche ciasteczka
Bezy z dodatkiem czekolady posypane kakao
Francuskie ciasto z nadzieniem
Ciasto parzone z kremem budyniowym
Na bazie ciasta parzonego
Tradycyjny, częstochowski przepis na kruche rogaliczki z pyszną marmoladą
Aromatyczne kruche ciasteczka z kawałkami czekolady
Chrupiące ciasteczka na naturalnym miodzie i mące żytniej z pieczonymi nasionami: dyni, słonecznika, sezamu, orzechami
Ręcznie robiony, tradycyjny przepis
Tradycyjne ciasto parzone z kremem bezowym
Tarta na tradycyjnym kruchym cieście z owocami
Wilgotne ciasto biszkoptowo-tłuszczowe z kremem na bazie serka philadelphia
Dostępne na wagę (mniejsze), na sztuki większe
Nadzienia na bazie mascarpone
Pyszne ciasto parzone z chrupiącą kruszonką z mascarpone oraz konfiturą malinową